суббота, 2 июня 2012 г.

Смотреть Мадагаскар 3

Смотреть онлайн Мадагаскар 3

Сюжет мультфильма Мадагаскар 3
Новые приключения забавных африканских животных начинаются. Мир полон иллюзий. Помним, что компашка жила в уютном зоопарке, всегда была под присмотром людей и не знала забот. Затем верные друзья отправились на волю, встретились со своими семьями, но пришло время вернуться назад в Нью-Йорк. Лев Алекс, его аппетитный монохромный друг Марти, постоянно сомневающийся жираф Мелман и очаровательная толстушка бегемотиха Глория принимают решение вернуться в «родные пенаты» крупного мегаполиса.
Их побег в Африку оказался не настолько успешным, как им хотелось бы. Но план оказался известен умным и хитрым не понаслышке пингвинам-суперагентам. Эти пресловутые шпионы начали использовать самые последние достижения в науке и технике, что помешало всем чаяниям наших любимых героев.

Сюжет мультфільму Мадагаскар 3
Нові пригоди забавних африканських тварин починаються. Світ повний ілюзій. Пам'ятаємо, що компашка жила в затишному зоопарку, завжди була під наглядом людей і не знала турбот. Потім вірні друзі вирушили на волю, зустрілися зі своїми сім'ями, але прийшов час повернутися назад в Нью-Йорк. Лев Алекс, його апетитний монохромний друг Марті, постійно сумнівається жираф Мелман і чарівна товстушка бегемотиха Глорія приймають рішення повернутися в «рідні пенати» крупного мегаполісу. Їх втеча до Африки виявився не настільки успішним, як їм хотілося б. Але план виявився відомий розумним і хитрим не з чуток пінгвінам-суперагентам. Ці горезвісні шпигуни почали використовувати найостанніші досягнення в науці і техніці, що завадило всім сподіванням наших улюблених героїв.
Мадагасцарь 3
На Мадагаскарі добре. Загублений десь біля берегів Африки острів з року в рік привертає десятки тисяч туристів жарким тропічним кліматом і багатою культурною спадщиною. А ще тут живуть чотири друга - лев Алекс, бегемотиха Глорія, жираф Меллмен і зебра Марті. Ця славна братія вже вдруге зуміла знайти собі божевільних пригод на самі-знаєте-яке місце.

Але перш ніж приступити до огляду, буквально в двох словах про події попередньої частини: вищезгаданим товаришам до чортиків набридає мимовільна життя в нью-йоркському зоопарку, і вони вирішуються на дезертирство. Втеча виявляється невдалим, і борці за права тварин змушують зоопарк відправити звіряток в їх природне місце існування. Тобто в Кенію. За ідіотському збігом обставин, до пункту призначення вони не допливають, а причалюють до берегів Мадагаскару. Міський спосіб життя змінюється боротьбою за виживання в кращих традиціях телешоу "Останній Герой". Саме цим драматичним подіям було присвячено перший "Madagascar".

Перемотати вперед. Отже, власне "Madagascar: 3". Шило в м'якому місці знову дає про себе знати - наші герої приймають рішення покинути острів і полетіти на, невідомо як тут опинилася, літаку назад в Нью-Йорк. Але, от біда, горе-мандрівники помилилися в розрахунку палива, і їм доводиться зробити вимушену посадку в Африці. Механіки і, за сумісництвом, пілоти пінгвіни, ставлять перед фактом - на лагодження літака піде 6-9 місяців, а поки що, вам, хлопці, доведеться себе чим-небудь зайняти. Ну, і по можливості, допомогти.
Основний режим Story Mode зустрічає гравця туторіали. Тут вам продемонструють основи платформної складової, управління та познайомлять з кількома варіантами міні-ігор. Їх в Madagascar 2 досить багато: починаючи з футболу і закінчуючи забавним "доктором Меллменом". Кожен персонаж має унікальні вміннями, і чітко заточений під певні завдання. Алекс, що твій Принц Персії, спритно стрибає, ковзає, дереться по виступах і виконує інші рухи тіла. Глорія підкорює водну стихію. Марті використовується в racing-місіях, плюс він вміє кидати на ворогів різні предмети. Ну а Меллман ... Меллмен вкрай корисний у побуті персонаж, завдяки ковзанню по його довгій шиї можна дістатися до самих важкодоступних місць, до того ж, він може розкручувати своє тіло, тим самим перетворюючи його на якусь подобу вертольота. Не забуті і стали вже культовими пінгвіни. Їх завдання полягає в пошуку частин літака, що розбився.
Теги: мадагаскар 3, смотреть мадагаскар 3, мадагаскар 3 смотреть онлайн, бесплатно мадагаскар 3, бесплатно смотреть мадагаскар 3, мадагаскар 3 онлайн бесплатно, мадагаскар 3 смотреть онлайн бесплатно, мадагаскар 3 в хорошем качестве
мультфильм мадагаскар, смотреть мультфильм мадагаскар, онлайн мультфильм мадагаскар, смотреть онлайн мультфильм мадагаскар, мультфильм мадагаскар бесплатно Частина міні-ігор (трохи більше 10 штук) в будь-який час можна буде переграти в спеціальному режимі "Arcade Mode". Причому як поодинці, так і на пару з одним. На жаль, мультиплеер PC-версії здорово програє своїм консольним побратимам. Одна справа зручно розташуватися на м'якому дивані з джойстиком в руках, і зовсім інша - тіснитися біля клавіатури, витріщатися в маленький монітор, і при цьому ще намагатися отримати задоволення. Поліпшити ситуацію зможе хороший геймпад. Ідеальним варіантом тут стане X360 Controller, благо Madagascar 2 проходить за програмою Microsoft "Games for Windows" і повністю його підтримує.
З технічним виконанням у грі повний порядок. Графічно Madagascar 3 не сказати, що вражає уяву, але для проекту по кинолицензии виглядає просто чудово. Картинка чітка і барвиста, а персонажів практично неможливо відрізнити від своїх прототипів з великого екрану. Звукове оформлення до пари. Музика? Прямо з мультфільму, з біса хороша. Озвучка також на рівні. Незважаючи на те, що в грі не задіяно жодного артиста з фільму, більшості акторів озвучення вдалося надзвичайно правдоподібно зімітувати їхні голоси (найкращий приклад - Алекс і Марті, яких в мультфільмі озвучували Бен Стіллер і Кріс Рок відповідно). Тим не менш, деякі інші товариші (справедливості заради варто відзначити те, що їх зовсім небагато) звучать абсолютно не до місця.
Madagascar:  3 являє собою чудовий приклад того, як потрібно робити ігри по кинолицензии. Не дуже вимоглива до геймерської досвіду гра зможе зацікавити всіх членів вашої родини: від мала до велика. Якщо ви шукаєте спосіб весело скоротати пару вечорів - Madagascar: 3 Africa стане ідеальним варіантом
Плюси: велика кількість міні-ігор; хороша графіка; гідне звуковий супровід.
Мінуси: незручне управління; огріхи в озвучці.

1 комментарий: